Hvorfor alle i Russland har en dash cam

Videoen, som skal være filmet i et veikryss i Russland, har allerede over en halv . Du skjønner fort hvorfor alle bilene har et kamera i bilen. selv kan ha klart bevis på hva som har skjedd, er ved å ha et dash cam installert.
HVORFOR KJØPE ET BILKAMERA? Dashcam -teknologien er nyttig for alle billister som ønsker å kunne dokumentere sin egen og andres atferd i I Russland og i Sør-Korea er “ dashcam ” en nesten like naturlig del av bilen som rattet eller motoren. Så si alle bilister i disse landene har et kamera med seg på veien.
Russiske dashbordkamera Som å forevige spektakulært meteornedslag fra alle tenkelige vinkler:) Upassende innlegg? Har allerede installert dashcam i bilen min. Hvordan går det når en moteblogger skal kjøre bil?. Her kommer et viktig utdrag av Datatilsynets vurdering av bruken, eller overvåkningen som det egentlig. Videoen, som skal være filmet i et veikryss i Russland, har allerede over en halv millioner visninger på YouTube. Hvis opptaket derimot skal brukes i en forsikringssak i forbindelse. Klikk på fanene under for å lese om de enkelte funksjonalitetene…. Gravid - uke for uke. En dashcam eller dash cam er et lite kamera som kan diskret inn i bilen - vanligvis på dashbordet eller bak - montere og fokusere på bbw pkrn videre.