Intime møter

intime møter

Intime møter kr pp. Intime møter. Trenger dere å stikke dere vekk litt? Det er ofte lurt å komme seg ut av vante omgivelser, for å se seg selv litt utenfra.
Ofte ser vi at kontakthyppigheten er høy i det intime nettverket, og at forholdet er preget Dette er personer i nettverket som vi møter og forholder oss til daglig.
Tenk over hvem du betror deg til, råder parterapeut Bjørk Matheasdatter.

Intime møter - står med

For lukkede selskaper kan vi dekke to flotte langbord. Her er det mulighet for møter, konferanse, våre matlagingskurs, lunsjer, middager eller andre typer lukkede selskap. Lokalet har egen inngang fra sjøsiden hvor uteplassen også egner seg flott til en aperitiff i forkant av et selskap. Argent Restaurant  ·  Dyna Fyr  ·  Ekebergrestauranten  ·  Festningen Restaurant  ·  Fursetgruppen Catering  ·  Grand Café  ·  Grilleriet  ·  Ingierstrand Bad Restaurant  ·  Konserthuset Restaurantdrift  ·  Karlsborg Spiseforretning  ·  Lofoten Fiskerestaurant  ·  Maaemo Restaurant  ·  Pizza Crudo  ·  Public Matpub ·  Sabaki  ·  Sanguine Brasserie  ·  The Room  ·  Taqueria  ·  Tjuvholmen Sjømagasin  ·  Ullevaal Restaurantdrift.. Nyt den flotte utsikten over Oslofjorden mot Akershus Festning og bryggene med båtene på fjorden. For de litt mindre og intime møter og sammenkomster kan vi anbefale vårt åpne Chambre Separée. Lokalet er utstyrt med projektor i taket, stort lerret, whiteboard og flipover om det er behov for det.

Intime møter - heit

For de litt mindre og intime møter og sammenkomster kan vi anbefale vårt åpne Chambre Separée. For lukkede selskaper kan vi dekke to flotte langbord. Lokalet har egen inngang fra sjøsiden hvor uteplassen også egner seg flott til en aperitiff i forkant av et selskap. Møter Tjuvholmen Sjømagasin har et stilfullt og moderne konferanserom med eget tilhørende kjøkken. Tjuvholmen Sjømagasin har et stilfullt og moderne konferanserom med eget tilhørende kjøkken. For møter oppsett i henhold til antall, kino, skole, U-bord. For de litt lesbisk dating og intime intime møter og sammenkomster kan vi anbefale vårt åpne Chambre Separée. Tjuvholmen Sjømagasin intime møter et stilfullt og moderne konferanserom med eget tilhørende kjøkken. Lokalet har egen inngang fra sjøsiden hvor uteplassen også egner seg flott til en aperitiff i forkant av et selskap. Møter Tjuvholmen Sjømagasin har et stilfullt og moderne konferanserom med eget tilhørende kjøkken. For lukkede selskaper kan vi dekke to flotte langbord. Her er det mulighet for møter, konferanse, våre matlagingskurs, lunsjer, middager eller andre typer lukkede selskap. intime møter