Bdsm i relasjoner

bdsm i relasjoner

posted in Samliv og relasjoner: De fleste her inne har sikkert ikke prøvd stuff like bdsm /wet/scat/etc. på et seriøst nivå (ergo mer enn et klask på  Bdsm? - Seksualitet - offlinebaghdad.org.
Seksualitet og relasjoner til andre mennesker er en naturlig del av livet. SkU inkluderer BDSM og fetisjisme i vår forståelse og bruk av begrepet skeiv.
To connect with BDSM og Grensesetting - Åpen Diskusjon, sign up for SMia inviterer til diskusjon om grensesetting og informasjonflyt i BDSM relasjoner. Høres jo bare hinsides ekkelt ut. Bdsm i relasjoner vet jeg ikke mer hva er POV i porno denne saken enn det som har vært gjengitt i avisene, men om dette er et resultat av DBSM er det langt ut over hva almenheten ser på som akseptabelt. Jeg syns ikke folk som foretrekker å leke med det som kommer ut av div. Anonymitet og diskresjon gjelder selvsagt likevel. Vis offentlig profil Finn flere innlegg av Norsetradamus. Jeg har ikke spurt eller erfart akkurat hvor langt han drar det, men han liker å påføre smerte, virkelig elsker det. Pluss for oss to er det et ekstra kick at han mere eller mindre kan gjøre som han vill.
bdsm i relasjoner