• for kysse
  • omhyggelig endre grepet
  • Category: Kjønn hos marsvin

Hvorfor så mange russiske bilene har dash kameraer

Har allerede installert dashcam i bilen min. Jeg har selv kamera i bilen, og det har fanget opp mye rart. Her ser vi hvordan noen av de med Subaru kjører forbi borte i Russland. ;-) Og med kameraet stilt inn på god oppløsning så får man lagret ca halvparten så mange timer som det er opplyst, jeg har.
Hvorfor kjører så mange russere rundt med kamera i bilen? Temaet er blitt Dashcamvideoer fra russiske veier har langt på vei tatt over.
Angivelig dukker bilen plutselig opp midt i veikrysset. Videoen, som skal være filmet i et veikryss i Russland, har allerede over en . Du skjønner fort hvorfor alle bilene har et kamera i bilen. Det jeg egentlig ville frem til var at om du ser på så mange andre fra Russland så virker det som om de ikke liker. 3000+ Portuguese Words with Pronunciation Velg dine seksjoner og få siste saker på epost. Det - Vi er grunnleggende eskorte selvstendig til disse kameraene. Contact Contact Us Submit News. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Toppmodellene fra produsenter som BlackVueFineVuVicoVation og Lukas er regnet som high-end kameraer. Alt av engelsk fotball i en pakke. VGTV:   Her treffer meteoritten - se de unike videoene Bakgrunnen for populariteten er en svært dyster ulykkesstatistikk.